Oulun saunan oululainen: Markku Seppänen

Share

Saunassa kaikki ovat tasa-arvoisia, lauteilla ei ole herroja eikä narreja. Saunassa ihminen saa olla tismalleen oma itsensä.

Minulle sauna on monella tapaa sosiaalinen kokemus; yleensä kavereiden tapaamista tai lämminhenkinen perhesauna, joskus sentään rauhallista maiseman tiirailua vain omien ajatuksiensa seurana. Oma saunani on yhteissauna, taloyhtiön puulämmitteinen tilava ja valoisa sauna, joka lämmitetään vaikka yösaunaksi jo mieli tekee.

Tärkeimmäksi hankkeessa koen perusasian onnistumisen; kunhan saataisiin hyvä sauna kaikille oululaisille. Olen ollut hankkeessa mukana sen alusta alkaen. Työsarkana on ollut erityisesti rahoituksen suunnittelu, suunnittelun ohjaus ja yrityskumppanuusasiat. Työtaustaltani olen yrittäjäarkkitehti, nykyisin toimin insinööritoimistossa tietomalliasiantuntijana.

Alkuperäinen artikkeli (fb).