Ensimmäinen lämmittäjä-kansanedustaja koulutettu

Share

Torstai-iltana 3.9.  Kesän Saunan lämmittäjänä toimi oululainen kansanedustaja Hanna Sarkkinen (vas). Sarkkisesta tuli samalla eduskunnan ensimmmäinen koulutettu saunanlämmittäjä. Homma sujui parlamentarikolta mukavasti,  rahastuskin hoitui entisellä myymälän kassanhoitajan työkokemuksella sujuvasti.

Sarkkinen ehti myös tutustumaan lautan ja talkooryhmän toimintaan.  Ennen kansanedustajan pestiä muun muassa yhdyskuntalautakunnan puheenjohtajana toiminut Sarkkinen kertoi kannattavansa hanketta yleisen saunan rakentamiseksi Tuiran uimalan yhteyteen, ja arvostavansa etenkin hankkeen talkootoimintaa hienona näyttönä oululaisesta kuntalaisaktiivisuudesta.

Kesän Safb-03345unan suosio on selvästi osoittanut että Oulussa  on kysyntää perinteiselle yleiselle saunalla, jossa saunominen on myös sosiaalinen tapahtuma. Saunan paikaksi Tuira olisi loistava.

Kesän Saunan tyyliin tuore lämmittäjä myös löylytettiin vuoronsa päätteeksi. Sarkkisen mukaan ”Kesän Saunan puukiukaan kosteat ja hyvät löylyt ihanassa miljöössä ovat omaa luokkaansa”.

Muistoksi tufb-03339ore lämmittäjä sai Kesän Sauna STAFF-rintamerkin, jota valitettavasti ei saa pitää esillä eduskunnan istuntosalissa.